Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

   Η αυλαία για τη θεατρική ομάδα των εκπαιδευτικών έκλεισε μαζί με τα σχολεία.Όμως η επιλογή του έργου έγινε και οι ρόλοι μοιράστηκαν.
   Η ομάδα έδωσε ραντεβού για το Σεπτέμβριο να ξεκινήσει με  ανανεωμένη διάθεση και  να προετοιμάσει το νέο έργο "Φουέντε Οβεχούνα" του Λόπε δε Βέγα.
   Με μεγάλο σαματά και "σπαρταριστά" χαμόγελα αποχαιρέτησε τη χρονιά που πέρασε και καλωσόρισε το καλοκαίρι που δε λέει να μπει έτσι όπως μέχρι τώρα γνωρίζαμε.Σύμφωνα με την παράδοση που ακολουθεί πιστά η ομάδα τα τελευταία χρόνια για το καλό του νέου έργου επιβάλλεται το "βρέξιμό" του.
Στην υγειά του λοιπόν.


    Ως γνωστόν τα μέλη της ομάδας είναι πολυτάλαντα  με ιδιαίτερες ευαισθησίες και κλίση προς κάθε είδους τέχνης.Αυτές οι  συναντήσεις όπου το καλό φαγητό ικανοποιεί και το κρασάκι  ρέειξεδιπλώνονται  και ανδεικνύονται τα ταλέντα αλλά το πιο σημαντικό είναι το γέλιο που ξεκινά από τους κοιλιακούς ανεβαίνει εκτινάζεται  και σε λυτρώνει.Εξάλλου  όπως δηλώνει η συντονίστρια:" πρώτα από όλα είμαστε μια καλή παρέα που περνάει ωραία!Ε! Στο τέλος παίζουμε και θέατρο."

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου